SERONOKNYA KALAU DAPAT JADI MACAM CHE TA SEBAB.........

by - 8:30 PM

Kita mesti perasan Che Ta, Zain Saidin dan Aaisyah si comel gebu tue mesti memakai baju yang sedondon bila bersama terutama sekali bila bercuti ke luar negara.. Dia bawak 20 bagasi everytime dia bercuti.. Perrghhhhh banyak nya... dan larat pulak Che Ta mengemas ye.. Katanya Che Ta akan mengemas baju untuk suami dan anak-anaknya sendiri. Sebab dia yang akan susun atur semua mengikut color agar sedondon setiap hari.. Kisahnya 1 hari 1 bagasi..
Perrrrghhhhh lagiiiiiiiiii..... Rupanya 1 bagasi tu untuk pakaian 1 hari ikut tema sedondon...hmmmmm
Bernas tau Che Ta ni... senangkan klau buat macam tue sebab tak la bersepah satu bag nak cari baju yang sama...BRILIANT CHE TA !!!
Tapi memang Liez salute Che Ta ni sebab orang perkata macam mana pun tentang dia dan keluarga, dia tak ambil kisah pun. Contoh macam dia rajin bercuti diluar negara dan bawa juru gambar bersama, netizin duk la hemtam kata berlagak la macam-macam la.. Che Ta tak ambil port pun.. Lantak la kannn.. tua duit dia.. 

Ini cover pertama Che Ta dengan majalah Remaja
Sumber: Google
Liez suka tengok dia sebab di maintain cantik dan kurus.. Admire la tapi susah nawwwww untul Liez kembali kurus macam masa sebelum kahwin dulu..Aduhhhhhhh...

Ini Che Ta yang terbaruSumber: Google



You May Also Like

3 comments

  1. Tahniah!! Awak menang kat sini..
    http://www.ainulaqma.com/2016/11/senarai-pemenang-segment-bloglist.html

    ReplyDelete