HAPPY 6TH YEARS ANNIVERSARY SAYANG

by - 7:00 PM

Pejam celik pejam celik dah 6 tahun usia perkahwinan Liez dan My Dearie..
Kejap je.. Rasa macam baru 3,4 tahun gitu.. ahakkkkk gedik kannn?? hahaha
Alhamdulillah Allah SWT memberi kesempatan untuk menikmati indahnya alam perkahwinan..Berbagai suka duka tangis tawa dan dilalui.. dari berdua tahun 2010, kemudian dengan kehadiran Puteri sulung kami pada tahun 2013 dan sekarang kehadiran ahli ke 4 pada tahun ini.
Memang tak dinafikan banyak sebenarnya dugaan bila dah berumahtangga.. Kena banyak sabar (Liez memang bukan penyabar orangnya, tapi Dearie penyabar kannnnnn), kena bertolak ansur (Liez jenis hmmmm xtau nak cakap, Dearie boleh tahan perangai Liez) dan macam - macam la kena lalui bila dah berkahwin dan dah ada anak nie..

Mini celebration dekat Jibby East, Dearie yang belanja (boleh baca entry belum ni).So kami berempat enjoy brunch dekat situ.. Nak makan apa pun tak tahu tapi belasah aje apa yang ada..



Sedap juga Sweet Potato fries nie

Jadi fav dia pulak. Tetiba buat hidung kembang kat mama



Gambar yang diambil oleh anak dara saya..
Buah hati mama baba

Tak boleh la mama ngan baba nak bergambar berdua huhuhu
ada je yang sibuk tauuuu
Dia suruh buat macam-macam memek muka

Untuk Cinta Hati saya, semoga hubungan kita akan kekal hingga ke Jannah

You May Also Like

1 comments