MINI BIRTHDAY PARTY BUAT QASEH

by - 8:30 PM

Semalam ada buat mini party untuk Qaseh, just jemput adik-adik je. Lagipun bila buat hari bekerja memang malas orang nak gerak keluar kan.. So yang ada hanyalah my 3rd bro and lil bro bersama wifenya. Mak dan ayah still ada lagi. Pagi tadi baru balik ke Gapi. Macam biasa menu nya pastilah ayam KFC dan kek. Kek sedap ni beli dekat AT Cupcakes.
Nothing much la sebab kami ni bukan jenis yang buat party sakan.. Just makan-makan dengan adik beradik..

KEK BIRTHDAY DIBELI DI AT CUPCAKES.SEDAP TAU

FAMILY POTRAIT ..HIHIHIHI

BIRTHDAY GIRL

You May Also Like

1 comments

  1. happy birthday cucunda Qaseh..hehe nasib baba Qaseh tak jd hijau..hehe

    ReplyDelete