DEARIESCOUPLE.BLOGSPOT BERWAJAH BARU .... SAYA SUKA SAYA SUKA !!!

by - 9:00 PM

Tadaaaaaa.....
Semangat tau upah Expertise  buat balik blog nie.. Blog kita suam-suam kuku je.. ehh suam ke..Sejuk-sejuk ais je.. Follower pun cibuk..Tapi ada hati nak buat blog bagi cun jugak...
 
So kita mintak bantuan adik Ayubarbydol buat transformation untuk blog Liez nie..Just nak yang simple and clean..siap buat watermark lagi... wakkakaka memang Liez semangat sekarang hihihi..
 
So dah berbayar kena la rajin update blog kan... tapi macam mana la nak bagi orang follow dan dating jengah blog yang sejuk-sejuk cute ni???
Liez puas hati dengan design baru nie... So Ayu,... Good job..saya suka !!
Kalau ada yang nak buat blog jadi cun melecun macam Liez punya, sila la contact dak Ayubarbydol nie ye...
 
 


You May Also Like

1 comments