LAYAN DRAMA - TUAN ANAS MIKAIL

by - 10:00 PM

Tahu pasal drama nie pun masa tengok iklan baru-baru nie..
So semalam dapat la tengok episod ke 3.
Episod 1 and 2 layan dekat hp online je..

If tengok pada barisan perlakon memang tebaik la..
Ada Aaron Aziz dan Zara Zya.
Aaron tue memang macho dan Zara Zya, Liez suka sebab dia memang kelakar..
As usual cerita nie based on novel la..
Dengan tajuk yang sama.. Liez tak baca pun novelnya.

  
Masuk episod ke 3 nie Liez kira ok la cerita dia.
Walaupun cerita melayu nie macam orang selaly cakap, mesti jalan cerita yang sama.
Lelaki kaya kawin dengan perempuan miskin la, kawin paksa tapi last sekali suka la..
Hmm... tunggu nak lihat je la.. sebab kadang-kadang kita pun suka cerita macam tue kannnn?

Kalau sesap nak tahu pasal cerita nie boleh la baca novel ke..
Malam nie boleh layan lagi episod ke 4..

Jom layan ye......

You May Also Like

0 comments