BILA KAKAK DAH PANDAI BERLAKON....

by - 8:00 PM

Haaaaaaa... bukan kakak dapat  offer berlakon ye.
NO way bagi Liez untuk anak-anak berlakon.
Bukan apa, macam-macam gejala sosial dikalangan anak - anak sekarang.
Cukup la dengan effect dari gadget-gadget nie.. Nak bagi lagi berlakon..
Berlakon nie pun boleh jadi salah satu penyumbang kepada masalah sosial
klau tak kena gayanya la.. Bukan kata semua pelakon bermasalah ye..
Tapi bagi Liez memang xnak la bagi anak-anak berlakon.
Tapi yang dimaksudkan dengan kakak pandai berlakon nie,
Kakak sekarang dah pandai main drama dengan mama dan baba.
First masa balik Ipoh baru-baru nie, masa dalam kereta tetiba dia
panggil Liez dan buat mimik muka macam mata kepedihan..
Siap cakap " Mama olong te edih" (Mama tolong mata pedih)
Haaaaa... mana dia dapat tue ?? hahaha
Ada la 2, 3 kali dia berlakon macam tue.. then dia gelak..
Lagi satu dia suka buat-buat jatuh then hulurkan tangan
sambil cakap " Mama Baba olong "
Konon-konon suruh rescue dia la dari jatuh..
Hihihihi macam - macam dah perangai kakak nie..
Mama ngan baba kadang-kadang tak jadi nak marah dia..
Dia pun pandai pura-pura tidur la, pura - pura kata pedas la..
Last-last dia akan gelak sakan...Hmmmmmm... Tak pe la kan..
Masa umur macam nie la kita kena banyak bergurau dengan dia..
Kena banyak bermain dengan dia.. Tak nak la nanti dia rasa tersisih coz
dah ada adik nanti.. In Shaa Allah Mama dan Baba tak kan buat kakak macam tue...
Kakak jadi model untuk instant shawl mama

Kakak suruh Makshu dia bedungkan macam baby tue ...hihihi

Drama queen .. sibuk suruh nenek tampal plaster bagai sebab kaki kena gigit nyamuk


You May Also Like

0 comments