SELAMAT HARI LAHIR KE 2 ...... QASEH PART 1

by - 1:58 PM

Semalam birthday anak dara kecik tue (05-09-2015 )... 
Mama dan baba tak plan apa-apa lagi 
coz maybe mama buat small party next month sekali dengan anniversary mama dan baba.

5 Sept 2015
Qaseh bangun pagi dengan senyuman.. Tak meragam pun.
Bangun , gosok mata dan senyum tengok mama.
Mama nyanyi lagu Happy birthday, Qaseh senyum je.
Sehari Qaseh happy je.. Mood baik sgt2..
Mama ngan baba plan nak g makan-makan je utk celebrate birthday Qaseh.
Morning kita breakfast dekat clubhouse je..
On the way nak naik ke rumah, Qaseh stop nak main dekat playground.
Selalu bila balik dari sekolah, mama xlarat nak bagi Qaseh main dekat playground.
So hari nie baba ada, boleh temankan Qaseh.
Main dalam 10 minit, kita pun gerak nak ke lift.
Tapi Qaseh nampak "Bugs"
Ulat gonggok kecik yang tiap-tiap hari Qaseh nampak 
bila nak g sekolah..Qaseh excited sangat.. 
video
 Tatuttttt !!!.. Eli! Eli !!

Sampai rumah, Qaseh teman baba sidai baju.
Ayah Chor Qaseh tiba-tiba buat Facetime Call.
Nak wish Happy birthday.. Qaseh happy sangat.
Petang lepas tido, kita kluar g hospital melawat atok.
Then dalam pukul 7.30mlm, kita gerak ke Kedai Mee Tarik Warisan Asli
dekat PV 129 Danau Kota dengan nenek dan Achu.
Lepas dinner, mama dan baba singgah kedai kek nak beli small
cake untuk Qaseh potong je.. Masa party Qaseh nanti mama suruh Tok Shu buat ye..
Then celebrate potong kek dengan rumah Toknik.


 
Mama doakan Qaseh jadi anak yang solehah. Menjadi manusia yang berguna, dan berbakti serta patuh perintah Allah swt.

You May Also Like

2 comments

  1. Singgah petang...
    Selamat hari lahir...
    Semoga menjadi anak yang solehah didunia dan akhirat..Amin...

    ReplyDelete