KOS LESEN MOTOSIKAL HANYA RM 299

by - 11:30 AM

Actually dapat tahu pasal berita nie last week. Tapi tak baca habis..
So pada sesiapa yang nak ambik lesen motor, boleh la buat sekarang
sebab harga yang super murah. RM 299 je ahnaya dengan program MYLESEN.
Program bermula pada 15 September lagi.. So apa lagi ditunggu, gi la serbu ye..

Cerita penuh.....

Mungkin kalau kita ada lesen, macam nie la kita kann... tapi bukan scooter la..


P/S: Kita dulu-dulu konon bayar lah nak ambik lesen motosikal, tapi last skali tak pergi class..
Lesen L sapa dah tamat tempoh.. Klau nak suruh ambik sekarang memang tak la kann,
sebab anak dah nak masuk 2... hihihi 

Nie la moto idaman kita dolu-dolu

You May Also Like

1 comments

  1. Salam. Merdeka...
    Singgah pagi...
    murah...rebutlah peluang tu :)

    ReplyDelete