MOMMY'SIGNATURES 1st Giveaway by EyraSaha

by - 9:42 AM

Macam sedap je..macam sedap je.. Jom try nasib
untung - untung dapat makan Baby Krispie Milk Choco, Cheezykot Milo Flava,
Cheezykot Nestum Flava dan Cheezykot Oreo Flava.
Buat pengemar dessert memang boleh la cuba rasa

MOMMY'SIGNATURES 1st Giveaway by EyraSaha

Syarat Penyertaan :-
1.  Follow Blog Mommy On The Blog
2. Buat Entry Bertajuk " MOMMY'SIGNATURES 1ST GIVEAWAY BY EYRASAHA " and bole link kan dgn entry ini


3. Komen & letakkan URL blog anda di entri ini
4. Tarikh Tutup : 7 JULY 2015

disebabkan ni g.a seorang mommy so pemenang akan di pilih sendiri melalui cabutan bertuah oleh Baby Zafri!


nampak x 'juri' kita.. tgh tepuk2 meja tu..xsabar wat undi hahaha...



antara hadiah yg ditawarkan..


Pemenang pertama : 4 Jars of Baby Krispie Milk Choco
Pemenang Kedua : 3 Jars Baby Krispie Milk Choco
Pemenang ketiga : Topup Bernilai RM 10.60 mehehe..


harap harap..sudi sudi la join giveaway yang xseberapa dari blog yg xseberapa ni jugak huhu..
terima kasih sgt pada yg sudi support nanti..

btw nak intro jugak yg Mommy ado jual Cheeezykot





You May Also Like

8 comments


  1. http://kasihkuamani.blogspot.com/2015/06/mommysignatures-1st-giveaway-by-eyrasaha.html

    ReplyDelete
  2. tq so much sbb join.. hadiah ditawarkan cuma baby krispie sbb utk cheezykot saya xberani nak post..cume bole intro saja yg sy ade jual.. maap lau ade salah paham.. btw time kasih lagi sekali tau.. moga bertuah! bole la rasa baby krispie mommy! hehe :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi thanks ye.. nak promote ur product je.. if dapat try yg lain2 pun ok gak..

      Delete
  3. Singgah dr segmen yang sama :)
    http://seindahcerita.blogspot.com/2015/06/mommysignatures-1st-giveaway-by-eyrasaha.html

    ReplyDelete
  4. Goodluck. Singgah daripada segmen yg sama

    ReplyDelete
  5. salam singgah
    f: 39
    nnti follow balik naa.
    tq

    ReplyDelete
  6. singgah dari segmen yang sama...gudluck....visit me http://strawberrysgurls.blogspot.com/2015/06/mommysignatures-1st-giveaway-by-eyrasaha.html

    ReplyDelete