Aktiviti di nursery

by - 1:59 AM

This week bila ambik Qaseh dari nursery, pengasuh ader bagi buku nota.
Rupanya tue buku activiti budak-budak seharian.
Ok jugak kan bila ada activiti untuk budak-budak tue..Takde la boring duduk je.

For me, if diaorg bagi main pasir pun kita ok la..
Biar anak-anak expose dengan activiti yang macam tue dari 
asyik dengan gadgets je.

Aku memang dah bagitahu encik suami, Qaseh boleh main ipad sekali sekala saje.
Tue pun tengok la klau mood baik la kan..
If not biar dia main lego, toys, buku ke..
Bukan apa, actually xde faedah pun gadgets tue..
Buat diaorg lalai and tak bergaul dengan orang je...

Aku bagi Qaseh tgk ipad atau iphone kadang-kadang untuk layan youtube
lagu "Let it go" Frozen je.. Dia minat sangat dengan lagu tue..

Ok, bebalik pada topik. Memang happy la bila balik tengok buku
activiti Qaseh. Macam teruja sangat.

Hope aku akan buat macam tue bila weekend.
Ada art class ke kan?? Tengah fikir activiti apa boleh buat dengan si kecik
kalau duduk kat Condo nie. hmmmmm kena fikir kan..

Excited bila tengok buku harian Qaseh...

Petang tadi dapat WA dari nursery . Picture activity pagi tadi.
Main air beramai-ramai.. Hamboiii seronok la Qaseh.
Sebab dia memang suka air.

Kat rumah nie, pantang nampak pool dah sibuk ajak swimming.
Ma..ma ming..ming

Hihihi.. Best kan !!!


You May Also Like

0 comments