9 BULAN SUDAH

by - 4:44 PM

Alhamdulillah, syukur ke atas kurnia ALLAH SWT.
Memberi peluang pada ku dan my dearie merasai detik-detik indah ini

Kini aku dah mengandung 9 bulan (actually minggu nie dah 37 weeks). 
Alhamdullilah, setiap detik susah senang, sakit perit kami sama-sama lalui. 
My Dearie lah orang yang banyak menjaga diri ini.. Dari cramp kaki tengah-tengah malam, memapah aku
dari tempat duduk (duduk lama sangat), memenuhi selera dinasour ku lagi..
Sabar ye cayang, xlama je nnt mama dh xmintak makanan- makanan yang tue dah 
sebab kena pantang 2 bulan. Tapi lepas tue, dinasour ini akan menyerang kembali.
Hihihihi

Tahun nie beraya di Ipoh. So everything ok cuma pergerakan tak berapa nak pantas.
Tolong kat dapur pun tak banyak ..Banyak masa habis dengan duduk dan tidur je.
Memang masuk je 8 bulan, pergerakan dah jadi sangat perlahan..Nak bangun dari duduk pun 
dah menjadi seksa..

Sekarang nie bila orang cakap tengah tunggu hari nie, rasa nervous pulak. ye la first time kan
so x boleh nak imagine mcm mana keadaan nya.
Hopefully semua akan ok. Menunggu masa je bila baby dah kluar sebab dah tak larat nak
berulang ke klinik untuk buat chech up every week..
Kalau boleh suruh baby keluar sekarang pun dah ok..

You May Also Like

0 comments