Tak sabar dah nak scan wahai My Dearie .....

by - 9:41 PM

Tak sabar nak pergi scan. Masa kat klinik pagi tadi memang tak de scan.
Set appoinment untuk scan bila masuk 20 minggu je.
Dengan keexcitedan My Dearie, ptg after ofis kami meluru ke klinik Norliza di Melawati.
Bila masuk je dan bagi tahu nak scan terus je muka My Dearie berseri seri.
Aku pun sama sangat tak sabar katanya..hihihi

Ya Allah, kuasa NYA yang Maha Berkuasa dapat kami tengok baby kami bergerak aktif.
Dalam hati hanya tuhan je yang tahu betapa seronoknya.
 Nak menangis pun ader tapi control.
Dapat tengok dia bergerak dan denyutan jantung normal. 
Memang sangat happy. My Dearie siap snap pic.
Tapi lupa nak inform suruh record video, lagi best kan..

Tak pe, next scan 4 April nie insyallah nak rakam video.
Klau pic memang akan dapat copynya. Video tu la gi best sebab leh tengok dia bergerak.

NOTE:
Ape-ape pun, aku bersyukur diberi peluang untuk merasa kehadiran 
janin bernyawa dia dalam perut ini.
Semoga anak mama dikurniakan paras rupa yang sempurna dan baik akhlak.
AMINNNNNN........

Waktu ni anak mama baru 12 minggu..sangat aktif macam mama..hihihi

You May Also Like

0 comments