Jogging with My Dearie, Mak and My Bambam

by - 10:01 PM

Story dah lama pun tapi baru je nak upload coz tunggu nak upload
movie "Aku Terima Nikahnya" request by my colleagues yang gewdik tue.

Bukan nak story sangat la just nak upload photo budak Bambam
yang follow kami g jogg. Actually kebetulan my paksu lalu that area sebelum nak hantar
my maksu to her office. Lagipun berani nak ambik bambam coz mak pun ada sama.

Mak tak jogging pun just jalan-jalan. Lagipun lutut mak problem.
Doc cakap dah tak boleh jogging, takat jalan boleh la..







Seronok sangat My Dearie dapat bercanda ngan bambam.
Ye la, selalu jumpa dan nampak dia membesar. Dari tak boleh berjalan sampai
sekarang dah boleh berlari la si Bambam tue..

Memang geram bila tengok dia tau.. Memang slalu kena gigit pipi.hahahah
Tapi klau tengok muka Bambam serius je..hahaha macam patern muka aku la kan..
Sepatern je..masam je hihihihi

You May Also Like

0 comments