Kena Tinggal Lagi ....

by - 10:30 PM

Sunyi nya malam nie huhuhuhu.. Sunyi sebab my Dearie sekarang berada 
di Shanghai sedang bersuka ria disana..
Hihihihi..company my Dearie buat trip ke Shanghai.
Pukul 4 pagi tadi dah kluar rumah hantar my Dearie ke office coz ader transport
di sediakan untuk ke KLIA. Flight pukul 9 pagi dan dapat message
ketibaan pada pukul 2 petang.

Bestkan dapat pergi sana..hmmmm 
Nak harap company isteri mu ini memang tak dapat la
Asyik dinner pun buat kat resort sendiri..
Cehhhhh..tak class langsung kan ???

Baru tadi my Dearie call..Rindu sehhh nak dengar suara dia.
Terkenang kenangan ketika kami berjauhan suatu masa dahulu.
Ketika my Dearie mengambil keputusan untuk bekerja di Dubai untuk memenuhi
impian kami untuk berumahtangga. Cari duit lebih katakan..
That time, memang call jarang skali. SMS dan video chatting la menjadi 
alat hubungan kami. Nak call memang mahal la..Even sms pun cepat je credit habis..

So sekarang macam merasa lagi la saat-saat berjauhan tu.
Tapi tak la rasa teruk sangat cuma tidur dua tiga hari nie sorang-sorang je la..
CIAN kannn..hihihihi

Hahhaha saje je buat ayat sedih, padahal xde la sedih sangat. Dah biasa kan
so normal la skali skala ditinggalkan..
Ape-ape pun tak sabar nak tunggu my Dearie balik isnin nie..
Nak peluk cium, gigit gurau  macam slalu. Gaduh-gaduh manja tiap2 hari.


NOTE:
I miss you cayang. Jangan notty2 kat sana tau.
I LOVE YOU..







You May Also Like

0 comments