Yeayyyy... Berat badan naik pulakkkk !!!!

by - 11:30 AM

Huhuhu memang tak dinafikan nafsu makan waktu raya nie memang xdapat ditahan lagi..huwaaaaaaaa berat den naik 2kg tauuuuuu

Dengan godaan makanan fav yang sememangnya huwaaaaa den suka klau stay kat Ipoh ditambah dengan hidangan juadah hari raya saudara mara memang bisa merobohkan diet den selama 2 bulan nie..

Macam-macam masuk dalam perut nie dari lemang, rendang, kuah kacang, mee kari, mee bandung, cheong fun, roti telur goyang, cakoi manis, baskin
robbin ice cream cake, mexican burito, dark chocolate crepe cake, bihun goreng dan macam-macam la..

Huhuhhuhuhu ape nak jadi nieee??? Diet bagai nak rak tapi bila raya nafsu pun terbang entah ke mana..

Hari nie dah start diet balik.. Pagi nie just minum SD2 je..coz sedih badan naik so nafsu macam tak best je.

You May Also Like

2 comments

  1. Replies
    1. Yes dear..dah bosan dgn lemang and etc.. Thanks dear coz follow my blog..

      Delete