Diari Ramadhan 1433H - Duit Raya tahun ini

by - 7:04 PM

Ramadhan akan meninggalkan kita lagi 2 hari.Sangat cepat masa berlalu dan ahad nie dah raya..

Raya tahun nie dapat beraya di Kuala Lumpur dahulu then raya kedua baru gerak ke Ipoh.
Persiapan macam biasa je. Akan masak rendang permintaan My Dearie dan ape yang patut la..

Tahun nie, peruntukkan duit raya agak terhad coz dah 5 bulan tak archieve sales.. So xmerasa la duit insentif..huhuhu

Apa-apa pun tak sabar nak raya.. Ye la coz raya kat Kl dulu kan..;))


You May Also Like

0 comments