OOOhhhh my, its my 30th birthday

by - 10:07 PM

Sorry la dah lama tak update this blog. Bukan ape, idea tak mari la..hihihi
Tapi tonite, bila belek-belek blog ader banyak post yang tak di post..
So malam nie kita try update ok...
Happy Birthday To me, Happy Birthday to me
  Happy Birthday to me, Happy birthday to me...


10th April 2019

YAHOOOO...dah 30 umur ku sekarang.(dah tua boleh excited lagi..ishhk isshkk ishkk)
Tak sangka, muka muda tapi umur dah meningkat.(cewah perasan noooo)

Ape2 pun, hari nie adalah hari terjadinya saya..hahahha
Banyak surprise la...Budak Office, my lovely families and My Only Dearie..
But the best surprise is budak2 ofis terkantoi..

1st Surprise:
Konon2 nak buat surprise tapi bertembung dekat tangga sambil bawak kek..
HAHAHAHAHA memang klakar muka diaorag masa tue..
And gelak bagai nak rak la...
Siap suruh buat2 surprise bila diaorg nyanyi birthday song nanti..
Hahahaha xboleh blah betul bebudak nie..
But ape2 pun they're so lovely and i really appreciated it.



Suprise on my table...

2nd Surprise:
By my Dearie, kononnya nak ambik baju dekat rumah my mum
Tapi sebenarnya buat surprise jugak. Really surprise walaupun terasa something fishy la..
Ader kek (not sure apa nama keknya), KFC and also
roti arab yang dimakan bersama kari ayam omak den..
Sangat sedap..
That time, my paksu's family ader, both my emak and ayah ader..
My lil sis with his gf ader jugak..



My Dearie with Bambam...

3rd  Surprise:
Sampai je rumah, tetiba nampak benda terbang2 dekat ruang tamu..
Hihihi ader belon comellll...hahahha xpenah in my life org bagi hadiah belon.
That belon present from My Dearie, My sis and bro in law
also My Mama & Baba in law..
So SHUWETTTT of you guys !!!

NOTE:
Selalu kan bila nak tiup lilin, mesti orang suruh "wish".
Tapi aku berdoa semoga kehidupan ku dan suami, serta seluruh keluarga kami
bahagia hingga ke akhir hayat. Diberkati dan dirahmati ALLAH SWT..


Semoga dilindungi olehNYA dan dijauhkan kejahatan dan keburukan dalam diri.
Dan akhir sekali, semoga dikurniakan zuriat yang soleh dan solehah..


AMEEN.......

You May Also Like

0 comments