Gadget terbaru .....Suprise !!!!!

by - 11:42 PM

I got new gadget !!!! Yahoooooo !!!

My iPhone 3Gs, home buttonya dah susah nak tekan. Perlu tekan kuat baru la ok.
Story nya, my Iphone tue dah mula buat hal. Bukan rosak pun
 tapi kadang-kadang tekan kuat pun , tak nak jugak ok.

So, memang sebelum nie nak beli 4S tapi tunggu la ader duit sikit.
Sekarang nie, tak dapat la coz nak puasa dan nak raya tak lama lagi.
So pasang niat je la.

TAPI...
My Dearie dengar Maxis ader buat offer untuk ONE CLUB member. 
Bayar hanya RM 600.00 sahaja dan boleh miliki iPhone 4S.
Macam maner tue ?

Ok, first kena masuk website Maxis One Club
Masukkan no ic dan contact number
Actually this offer untuk pengguna setia Maxis macam Aku la..
So klau anda layak, boleh la dapatkan offer tue.


My Dearie suruh check whether aku layak ke tak, HARUS la layak. Hihihihi...
So, on friday tu jumpa my Dearie dekat klcc 
untuk mencapai impian ku memiliki iPhone 4S itu..
Actually my Dearie belikan untuk Ulang tahun perkahwinan kami
yang ke 2 bulan oktober nanti..So dihadiahkan awal tambah lak
 iPhone 3S meragam...

Bila semua dah settle, TADA here is my iPhone 4S.
Cun Tak ???

My New iPhone 4S

Best thing about iPhone 4S nie ye la..gambarnya yang terang. 
Klau tak salah 8.0mp dan HD video recording.
Waaaaa..memang menarik la..

Gambar diambl menggunakan iPhone 4S..

 NOTE:
Thanks cayang for the present. Sangat suka.
Later, wait for your present ok..

Muahhhhxxxxxx

You May Also Like

0 comments