Final HARIMAU MUDA vs GARUDA !!!!!

by - 11:02 PM

Huhuhu..sakit jantung sekarang nie..
Layan Final Bola Sepak Sukan Sea 2011 Malaysia vs Indonesia.

Memang tak tengok la yang masa tambahan nie..
Sangat nervous & tak sedap hati bila tengok Indonesia menyerang.

But i really admired ngan Apex nie..Goal Keeper terbaik Malaysia & Asia.
Banyak save bola and yang lain pun terbaik jugak.
Cuma ader 1,2 je players yang memang hampeh..
Buat Jantung ku nak luruh nie..!!!

Sekarang nie, memang tak tengok pun..
My Dearie tengah layan but me depan laptop nie sambil telinga disumbat ngan earphone 
pasang lagu kuat2..
Tak nak dengar langsung pasal game bola nie..
Sebab kalau kalah memang akan frust tertonggeng.
HUHUHUHU

Ape2 pun, just wait and see the last result.
TAKDIR kemenangan menyebelahi siapa ???

VS

TUNGGU & LIHAT !!!!

You May Also Like

0 comments