Dairi Ramadhan 2011 : Without Liana ....

by - 11:22 AM

Last saturday, adalah hari terakhir Liana bersama dengan kami di A'Famosa Resort.
A few weeks before that pun all of us dah mula terasa dihati
akan perginya adik kecik kami nie..

Tak tahu la nak cakap ape..Sedih sebenarnyer tapi apa kan daya,
dia pergi untuk melanjutkan pelajaran dan demi masa depan nyer.

Ape-ape pun hari pertama tanpa Liana macam ader kurengnyer..

To Liana jangan sedih coz kami kat sini pun sedih bila awak xde kat sini..
Hilang kawan gosip2..

Ingat kami dalam doa mu ** cewahhhh**
Jangan lupa update blog and FACEBOOK..
Kirimkan lah khabar berita mu..

We gonna miss u

You May Also Like

0 comments