Foods Tracker: Bawal Power !!!

by - 12:32 PM

Dah lama tak buat entry Food trackers kan...??


Last saturday, me and Dearie out to Uptown Damansara Utama Hawkers Centre for Dinner. Bosan makan makanan yang sama je every weekend so we decided to go to
 Bawal Power !!
Tahu pasal Bawal Power !! dari Twitter Abang Bob Ku2. Banyak kali nak pergi tapi masa tak mengizinkan..(macam sama je ayat dalam entry yang lepas) hihihi

Location tue sebenarnya tak la susah tapi coz tak berapa familiar with that area.
Bukan sesat tapi salah masuk Medan selera Chinese je hihihi.
Actually medan selera tue just bersebelahan dengan sport centre.

Sampai disana, dah nampak abang Bob !!!
So, Menu for bawal power tak la banyak sangat tapi memang terbaik la.

Menu nya didatangkan dalam set. Ada nasi, sambal belacan, kuah kicap, kari dan ulam. 
Tapi Ikan Bawal goreng tak lupa punya.
Set Ikan Keli goreng and ayam goreng pun ader.
Harga berpatutan dan yang berbaloi rasanya...
Sedap, fresh and garing even ngan tulang2 leh makan..hahahha


Set Ikan Bawal: RM 8.00 per set
Set Ikan Keli : RM 6.00 per set
Set Ayam : RM 6.00 per set


Me, teringin nak makan Western la pulak. So me order Black Pepper Steack @ Stizzer.
Sebelah je ngan Bawal Power.
Sedap and terasa black pepper saucenya. Terbaik la !!!!
So, korang leh la datang ke kedai Bawal Power dan juga Stizzer.
Oppsss!! Lupa lak, Kodai Gomok pun ader.
Set Ikan Bawal
Set Ikan Keli
Set Ayam Goreng
Picture: Facebook Bawal Power


Location: Damansara Utama Uptown 
Call: 0173538804 / 0173538004 / 0134664566
Operation Hour: Mon - Sun 12.00pm - 12.00am

You May Also Like

0 comments