Im Cried !!!!

by - 5:33 PM

ASSALAMUALAIKUM wbt,

Last nite layan Telemovie yang me tak tengok habis at Channel Astro Prima last week. Coz my Dearie merungut tengok Sharifah Shahora jahat sgt. Ape !!! Dearie ku felikkkk!! hahaha

So dengan kepantasan My Unifi at home layan la balik cerita tue.. Tajuk Sayanng Abah lakonan Zul (BF si Abby Abadi), Elfira Loy, Diddy Alias and Sharifah Shahora.

Yang best nyer tengok babak yang terakhir je tapi sedih nya macam tengok dari mula pulak.

My Dearie pun pelik bila tengok me menangis. Mesti dia ingat me kesakitan menahan lupa operation kot !!! hahahaha

Memang sedih cite tue.. Mengisahkan seorang lelaki pekak dan bisu serta cacat kaki terjumpa bayi yang dbuang ketika mencari kotak2 dan botol kosong.

Dia tekad nak menjaga anak itu sehingga anak tu dewasa. Tetapi akhirnya dia mati akibat barah tulang tanpa pengetahuan anaknya.

Dia telah menyimpan duit untuk anaknya menyambung pelajaran ke Universiti tetapi anaknya mahu menjadi penyanyi atas hasutan ibu saudara nya (Sharifah Shahora) yang tidak pernah mengambil tahu tentang lelaki itu.

Tetapi kerana dibayangi wang yang bakal dimiliki anak saudara nya itu, dia berbuat  dengan niat dapat hidup senang dengan kesenangan yang bakal dimiliki anak saudaranya itu.

Note:
Sayangi Ibu dan Bapa anda kerana tanpa mereka tiada anda dimuka bumi ini.

You May Also Like

0 comments