Dengarlah nasihat emak !!!!!

by - 11:24 PM

Assalamualaikum wbt,

Last friday my mum masak sambal ikan sardin with nasi goreng sambal belacan.
Ape lagi, nampak aje terus la ambik pinggan belasah seketul ikan sardin.
Sekadar Gambar Hiasan
My mum dah cakap ikan sardin gatal.Tapi kerana keinginan yang melonjak2 selepas seminggu hanya makan capati with kuah dal. So tidak di endahkan ler..coz penah makan ayam and benda lain, tapi kegatalan boleh ditahan lagi.
Nak jadi cerita, hari sabtu tue masa kat ofis..Ya Allah kegatalan melanda. Masyaallah memang gatal giler. keje garu je tapi dari luar baju la. Bila tak tahan, pergi toilet mula la garu tepi-tepi tempat luka.

MASYALLAH...memang gatal... 

Bila diingatkan balik nasihat my mum, baru tersedar.. Degil sangat, ketegaq (dialek orang utara untuk degil)

Tapi alhamdulillah dah ok sekarang.. Cuma nak tunggu luka tu betul2 baik.

Note:
Dah berani gurau2 dengan my dearie ..hahaha nasib la u cayang. hihihihi
I love U

You May Also Like

0 comments