Layan Wings Rockestra Opera Hidup @ Istana Budaya

by - 11:22 AM

Waaaa!!!! Superb, Terbaik !!! Hahahaha
Last Saturday, akhirnya tercapai juga untuk menyaksikan Konsert Rockestra Wings Opera Hidup yang telah membelenggu fikiran My Dearie yang berbulan lamanya..hihihihi actually me also excited nak pergi... 
So last saturday, Me, Dearie, Qiqi and Along telah menjejakan kaki di Istana Budaya dengan excitednya.. Sampai je sana, orang dah ramai menunggu and i heard ticket habis dijual. So memang that time memang ramai la. Sangat meriah.
Bila dibenarkan masuk ke hall, memang semangat lagi la. Bila pulak dengar lagu2 dari Wing's yang berkumandang lagi la melompat-lompat. Lagi best coz kami punya seat sangat la strategik. Dekat dengan Grand Circle Belah Kiri depan sekali. Ticket RM 165 seorang. Memang layan la seat tue.

Disebabkan diatas permintaan Pihak Istana Budaya, segala rakaman gambar atau video tidak dibenarkan. So xdapat la den nak tunjuk gambar2 ketika persembahan. Tapi ader gak yang curi2 ambik tapi siap la dilaser dengan staff Istana Budaya. Hihihihi
Banyak lagu yang diperdengarkan. Sorry la lupa nak catit lagu2 ape tapi memang terbaik la..
Wings dengan diketuai Awie telah menjemput bekas vokalis Wings terdahulu, Mus May dan juga Mel jugak gitaris Sham and Juga Jojet...Ditambah sedap bunyi nya dengan Simfoni Kebangsaan. Lagi la Best !!!
Me ape lagi kepala kasi hangguk la... nak over xdapat la kan coz dalam Istana Budaya dan harus menjaga tata susilanya huhhuuhuhu tambah lagi dah berhijab nie lagi la... huhuhu tapi kadang2 lupa diri jugak..Kasi hayun kepala jugak la... hahahaha Most of the songs me tahu la ader jugak 2,3 lagu yang tak familiar so layan goyang kaki and kepala je la.

Selepas Konsert.....
After show lebih kurang 11 lebih, so semua ahli kumpulan keluar untuk menandatangani buku. Me xbeli pun buku tue coz bila kluar dari hall,me tengok ramai manusia dah beratur untuk mendapat tandatangan ahli Wings.
Gambar dari pandangan yang jauh...
Selepas selesai je, we all gerak ke Gerai Bob Burger. Coz nak bawak Along AND Qiqi merasa burger yang best tue.

You May Also Like

0 comments