Jumpa Jehan Miskin @ Genting Highlands !!!!!!

by - 1:28 PM

Alhamdulillah, bersyukur diatas kurniaNYA aku masih bernafas hari ini. Actually i'm so tired and sleepy today. Dah la masuk lambat coz og RapidKL Lrt buat hal pulak !!! Sampai pun pukul 9 lebih. Nasib HOD xmasuk MC katanya. Last Saturday , Me, Dearie and Alia went to Genting Highlands. Saje nak makan angin kat sana tue. Lagipun my Dearie nak test drive our new ride.. We departure from our house about 6pm and reached Genting about 8pm.
Cuaca memang sejuk and happening. Orang dah kurang tapi becoz of on Sunday ader Anugerah Bintang Popular Berita Harian @ Arena All Star. So memang ramai la orang. So we all berjalan2 then g makan at Burger King and lepak2 sambil tengok gelagat orang. So frustrated coz masa jalan2 dekat Outdoor park, ternampak Benjy (Jehan Miskin)... Argghhhhh !!! Cant control myself actually coz im not minat dia as Jehan tapi as Benjy dalam cite Awan Dania.... Argghhhh memang leh histeria kot !!! Nasib Dearie ader klau tidak, maybe hilang akal kot. Yang kelakarnya, me and Alia nak sangat bergambar ngan Jehan tapi kerana rasa ke"MALU"an yang teramat melepas lah.. Dearie dah banyak kali cakap pergi nnt melepas and akhirnya melepassssss.....sob sob sedey tau..nyesal xsudah!! Then ternampak Aida Aris and husband... Wow memang hensem husband dia.. Sesuai sangat coz Ada Aris pun cantik cuma terlalu kurus sangat..
Memang sejuk sangat after letih berjalan, about 12am nak gerak balik tapi suddenly Aril called ajak lepak kat Genting. Hahhahaha sape suruh tinggal kami last week so skrg kami g la sendiri. hihihihi .... Coz diaorang nak naik Genting, so we lepak sambil menunggu kehadiran diaorg.Then coz terlalu sejuk and cian kat Dearie yang berpakaian ala2 ke beach tue..hihihihi we lepak at Oldtown sambil tunggu bebudak sampai.And that time Angah Raja Lawak ader kat sini so me and Alia bergambar la ngan dia..Angah memang friendly.
With Angah Raja Lawak
Masa tue la nampak ramai artis. Alyah, Juliana Evan, Kamal Adli, Sam, Angah Raja Lawak, Ramli M.S with his team, Farhan, Zizan and ramai lagi. Tapi actually im waiting for Anuar Zain yang orang ramai kata dia hensem habis !!!And bila nampak dia, rasa macam biasa je. Tapi memang dia lelaki melayu terakhir kot ??!! Ye ke ?? Klau tengok luaran la coz he's so smart tau.Yang bestnya dia melambai pada kami.. Ahakkk !! trauma kejap hihihihi (Jangan marah ye cayangku)
But that time, bebudak dah sampai. And diaorang surprised coz first time tengok me with my new look. Memasing tertanya how i can be like this la..Dapat hidayah ke??? Actually perasaan nie datang sendiri.. Oppsss !! Pasal nie kita bukak new post k... So memang best lepak ngan Geng Donut nie..(Nama yang diberi oleh PP)...Punya sembang sedar2 dah pukul 5 pagi. So we all gerak turun KL balik. But on the way balik, Kereta Aril problem. So coz dah lewat and nak hantar Shaznee balik b4 subuh, we left them and kami 1 kereta gerak turun dulu. We all selamat sampai rumah pukul 6 pagi. And Alia terus gerak balik ke Kelana Jaya. And planned konon nak ke Karok siang tue dibatalkan coz cover tido kaw2 punya.

With Waja Malia

You May Also Like

0 comments