Happy Birthday to Me !!!!!!

by - 10:22 AM

ASSALAMUALAIKUM, 
Dengan nama ALLAH yang maha Pemurah lagi maha Pengasihani. 
Wow !!! Dah tua rhupenya teman nie tapi teman rasa teman masih lagi muda belia seawal usia 19 tahun gitu !! ahak!!(saje nak buat post gaya 2 remaja..so jangan gelak k... Cayang i know u gelak terbahak2 k)
This year and 1st year me celebrated my birthday sebagai isteri kepada my Dearie, menantu dan yang tak best without my beloved family. But anyhow, i love u all no matter where i go.
This time, me celebrated birthday at Ipoh with my Dearie family. Nothing special just makan2 je but its superb fun coz my SIL prepared pizza and me buat Spaghetti Carbonara idaman hati my Dearie (sedap x cayang ??? jawab tau). My Dearie hadiah bag from Fossil (sebenarnya nak gelang tangan emas 999 tauuu ;P) gurau je cayang.. Actually me x mengharapkan hadiah coz selama nie pun me dah dapat hadiah since im born. My parents, my family and yang terbaru My Dearie and also my family in law. Alhamdulillah all of you, hadiah yang terbaik buat ku .....Pasal hadiah ku itu, i like it so much coz its soooo shuwet ok !! My Dearie cakap me selalu bawak bag kecik dan susah je bila nak cari barang2 yang tersumbat dalam tue. (bag kecik hitam pemberian my colleague). I like the small black bag tue coz me as usual adalah insan yang malas untuk berkedek2 membawa handbag yang besar. Coz since kecik suka letak barang dalam bag galas.. semua diatas bahu yang perkasa ini..so bila dah remaja ni.**ehem ehemm**...lagi la malas..Ape2 pun i like my present tue tau cayang..!!Sabtu malam we buat makan2 sikit, tu yang buat pizza and also spaghetti carbonara. Alhamdulillah selesai majlis yang kecil-kecilan. For your info, my mother in law pun lahir in April so we both diraikan. Alhamdulillah, me dapat family in law yang sporting and best !!! im glad dapat mertua yang sporting..** ehh macam penah dgr je ayat nie..hakhakhak*** hihihi..Ahadnya my Bro in law belanja makan at Restoran Simpang Tiga. Alhamdulillah semoga rezeki Along dimurahkan lagi.. Amin


Pizza prepared by Qiqi

Carbonara by me

Happy Birthday to me and Mama

Fuhhh !!!
Psttt: Picture present nak letak ke tak? ;)

You May Also Like

0 comments