My New things in da office

by - 11:14 AM

Assalamualaikum, syukur alhamdulillah kita masih bernafas lagi hari ini.
Today me puasa so mood macam ada takde je la.Mood nak post blog pun macam rajin tak rajin je. Tapi digagahi juga coz bosan betul hari ini. Today ader new things ku bawa ke ofis. My new lil speaker and also Usb 4 Port Hub.
Robotic Speaker

Usb 4 Hub
Actually memang nak sgt cari mini speaker nie coz laptop nyer speaker macam tersumbat je bunyinya..kentut pun rasa kuat lagi kot..hakhakhak. And usb hub nie lak coz me menggunakan banyak usb during work. Pendrive nya, iPhone nya, mouse nya macam2 la lagi nak sumbat. tambah lagi speaker tue..Memang xcukup la. Mini speaker beli ngan my Mak Ndak and usb hub tu beli kat Pc Fair yesterday.

You May Also Like

0 comments