My Target Sales this year !!!!!

by - 12:22 PM

Assalamualaikum semua,
Today mood kerja ok. Alhamdulillah takde yang mengganggu perjalanan kerja hari ini. Hari ini just nak kongsi about my work sikit.. Im working as Sales Executive in Hospitality Sector. Dah setahun lebih dekat sini. Alhamdulillah ok keje kat sini. Gain experiece. And enjoyed la kerja in tourism nie. Before this pernah bekerja  dengan travel agency. Lagi banyak experience me dapat. Yang bestnya, im studied in Architecture tapi kerja ke LAUTTTTTT!!!!!!! jauh dari apa yang penah me belajar dulu. Tapi takpe macam oarang slalu cakap, tambah pengalaman kan .....
Last 2 days dapat email pasal staffs punya target sales for this year. Sedih tul my sales for January and February memang xsampai la kot but March alhamduillah dapat lebih lagi.
April punya lebih dari target 60K
Just bulan May je nak kena kerje keras sikit coz rasa macam tak kena je target tue... Insyallah. AMINNNN


You May Also Like

0 comments