Bulan yang sangat menyibukkan diri

by - 11:31 AM

Perghhhh !!! This month memang sangat memenatkan badan dan otak. Group makin banyak cuti sekolah nie dengan bilik xde, venue pun sikit memang buat me stressed.
Last weeknya kes, i got 1 group confirmed suddenly bilik auto cancelled. Menggelabah la den. Then tambah lagi venue untuk teambuilding and coordinator xde. Boley ke hanya ada 4 coordinator?weekend punya group confirmed pun more more then 10 mana cukup 4 coordinator..huh!!! memang kena marah la ngan organizer coz full payment received but room and venue, ZERO.. Ape lagi me mula la nervous, susah hati sampai sesak nafas.
Penyakit lama macam nak datang balik je...xboleh Hyper tension if not mula la satu badan kejang..huhuhu
..hihihi tp xdpt nak achive target 500K for 6 months huhuhu coz ader month yg xde sales langsung..quotation pun xde mcm mner nak ader sales..


Apae2 pun, ku bersyukur diatas rezekiMU.. Akan terus berusaha demi yg tersayang. Buat suami, mak ayah and all my flesh n blood..Semoga Allah swt memurahkan rezeki kita semua. Aminnnnnnnnm

You May Also Like

0 comments